FINCA 2 RIO REAL MARBELLA

1.550.000 €

Ref: 1082

Beskrivelse

FRA $1 375 000 TIL 1 700 000
3/5 soverom-3/4 BathroomsÁRBITRO. AVS01125
La Finca de Marbella 2-villaer

Den Finca de Marbella 2 er neste etappe etter den fenomenale suksessen til La Finca de Marbella, en naturlig utvidelse bestående av 35 uavhengige luksus moderne villaer på 3, 4 og 5 soverom med privat basseng, 24 timers sikkerhet og med et privat klubbhus og spa med boblebad, badstue, treningsrom og stue.

Velge moderne/moderne stil kan følge markedstrendene, men det er også en integrert del av visjonen bak prosjektet. Finca de Marbella er designet for å kombinere et elegant arkitektonisk språk med et rolig naturmiljø omgitt av olivenlunder. Ved å blande naturen og modernitet, ønsker vi å tilby det beste fra begge verdener, som i tilfelle av et sted som er fredelig og trygt, men også sentralt og praktisk.

Suksessen til La Finca de Marbella har vært fast basert på eksklusive utsalgssteder med privilegert beliggenhet, imponerende design, overlegen kvalitet og konkurransedyktige priser. Denne vinnende kombinasjonen har gjort det mulig for oss å utvide det opprinnelige konseptet til den nye fasen på det tilstøtende terrenget, med noen forbedrede design funksjoner som vi er stolte av å presentere.
The Finca de Marbella 2 tillater kjøpere å velge mellom to viktigste Villa design med variasjoner av interiør kjøkken design og antall soverom, noe som gir kjøperen at kvalitet til ønskelig mål. Den nye fasen har også en 5-roms hjem for å møte kjøperens unike spesifikasjoner.
Nøye planlegging har sørget for at det vil være hav og fjellutsikt fra mange av tomter. De fleste av tomter har sørvest orientering med utsikt over Marbella og Middelhavet, det vakre fjellet La Concha og den berømte Puerto Banus. På en klar dag, er det utsikt over Gibraltar og Afrika fra mange tomter.

En av de mest bemerkelsesverdige design funksjonene i villaene er bruk av store vinduer for å maksimere lys og plass. I åpen planløsning stue vinduene er i full høyde, fra gulvet til taket, og i nesten alle villaer er åpnet og tilbaketrukket på veggene. Denne transformasjonen perfekt forbinder innendørs og utendørs levende områder, slik at eierne å maksimere sin glede av det unike mikroklima som Marbella har å tilby, gjennom hele året.

Finca de Marbella 2 tilbyr to ulike og imponerende Villa stiler, iroko og Ebony. Disse designene har vært basert på den vellykkede og populære Pino modellen i den første fasen av La Finca de Marbella. Begge modellene er tilgjengelig i 3, 4 eller 5 rom design. Vi tilbyr også en 4S modell for en romsligere 4 roms Villa med et større kjøkken og forlenget boareal. Vi er glade for å tilby disse utvidede alternativer for å tillate kjøperen å arbeide med designere for å skape en unik boareal for familien sin. Private og håndterbare tomter er vakkert designet og hver har et privat basseng og en bil havn.
Tillegg av en privat klubbhus og spa tilgjengelig eksklusivt for innbyggerne i La Finca, som har en 15 meter oppvarmet innendørsbasseng, gjør bor på La Finca de Marbella 2 enda mer ønskelig.

Egenskaper

Promocion

Generell

Uavhengig
1 Stue
3 Soverom
3 Bad
1 Toaletter
3 Innebygde skap
1 Terrasse
Egen garasje

Areal

Tomt: 512 m2
Bygget: 200 m2

Status

Under konstruksjon

Utstyr

Basseng
Hager
Åpent kjøkken
Individuell oppvarming
Montering av air condition
Dørvideo

Kvaliteter

Gulvbelegg av Marmor
Sikkerhetsdør

Pris

1.550.000 €
7.750 €

Energisertifikat

CALIFICACIÓN ENERGÉTICA

Consumo energía
kW h / m2 año
Emisiones CO2
kg CO2 / m2 año
A
B
C
D
E
F
G
UNDER BEHANDLING UNDER BEHANDLING

Situasjonen og omgivelsene

Marbella (Málaga)

Situasjon

Byområde
Ved Golfbane
Kystområde
Havutsikt

Nær

Golfbaner
Grøntarealer


Lignende egenskaper